середа, 08 червня 2022 18:52

Арахамія заступився за Абрамовича в суді: підтвердив, що той врятував 400 тис. українців - Times

Арахамія заступився за Абрамовича в суді: підтвердив, що той врятував 400 тис. українців - Times
Коли Давід Арахамія надіслав лист - невідомо. Фото: eastnews.ua

Щоб оскаржити санкції в суді, російських олігарх Роман Абрамович використовує лист народного депутата Давида Арахамії про допомогу олігарха в порятунку українців.

За словами Арахамії, Абрамович допоміг Офісу президенту врятувати 400 тис. українців, повідомляє The Times.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віддасть гроші жертвам війни в Україні. Абрамович продає "Челсі"

"Завдяки сприянню пана Абрамовича, (українська та російська. - Gazeta.ua) делегації досягли домовленостей щодо організації гуманітарних коридорів, через яких змогли врятувати більше 400 тис. людей. Крім цього, його зусилля з обміну військовополоненими допомогли звільнити з полону кілька сотень людей. Абрамович продовжує бути глибоко залученим у процес перемовин, а також організації гуманітарної допомоги", - написав у листі Арахамія.

Нардеп додав, що оцінює участь Абрамовича "позитивно". Коли саме Арахамія надіслав лист - невідомо.

Щоб оскаржити санкції, Абрамович направив Євросоюзу відповідні документи. У них намагається довести помилковість звинувачення в його близькості до президента Росії Володимира Путіна. У документах зазначається, що жодного особливого доступу до Путіна для збереження свого багатства Абрамович не має.

Також він начебто не отримував жодних привілеїв від відповідальних за окупацію Криму та дестабілізацію в Україні осіб.

Бізнесмен переконує, що ніколи не висловлювався на підтримку путінської політики щодо України, а свої статки заробив ще до приходу Путіна до влади.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія заступився за Абрамовича в суді: підтвердив, що той врятував 400 тис. українців - Times». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі