субота, 23 квітня 2022 14:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Арахамія відповів, чому Україна бере росіян у полон

Арахамія відповів, чому Україна бере росіян у полон
Представник української делегації на переговорах з РФ Давид Арахамія пояснив, чому варто брати російських загарбників у полон. Фото: facebook.com/david.braun

Голова фракції "Слуга народу" та представник української делегації на переговорах із РФ Давид Арахамія пояснив, чому варто брати російських загарбників у полон.

Він заявив у Facebook, що росіяни потрібні, щоб потім мати обмінний фонд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбувся шостий обмін полоненими

"Бачу багато коментарів від розлючених українців - навіщо брати полонених. Розумію емоції, сам нещодавно мав таку ж саму позицію, але ми всі повинні розуміти, що кожен полонений ворог - це потенційне життя нашого героя на обмін", - написав Арахамія.

За його словами, під час сучасних боїв артилерії на великих відстаннях полонених брати стало набагато важче. Тому є "проблеми з поповненням обмінного фонду".

Арахамія також зауважив, що питанням обміну полонених займається спеціальний центр при Службі безпеки України.

Вивезти людей із Маріуполя може вдатися у форматі обміну під час зустрічі переговорних делегації України та Росії в заблокованому військами РФ місті. Людей можуть обміняти на військовополонених росіян, розповів радник голови Офіса президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія відповів, чому Україна бере росіян у полон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі