понеділок, 30 серпня 2010 16:20

Янукович відкрив аеропорт з помилками на табло (ФОТО)

 

Усілякі помилки та конфузи продовжують супроводжувати Президента України Віктора Януковича.

У новому терміналі Міжнародного аеропорту "Харків", відкритому 28 серпня главою держави, вивісили табло з написом "Зала внутрішніх вилітів" замість "Зала внутрішніх вильотів". При чому на сусідньому табло "Зала внутрішніх прильотів" написано правильно.

Як повідомлялося, Віктор Янукович оглянув приміщення терміналу, після чого виступив перед журналістами. Глава держави зазначив, що відкриття нового терміналу - важлива подія для країни. Харківський аеропорт - це східні ворота Європи, і його оновлення спричинить потік інвесторів, упевнений він.

Президент також сказав, що харківський аеропорт це хороший приклад, нагадав, що Україна подаватиме заявку на участь в зимовій Олімпіаді 2022 року.

Як відомо, одним з інвесторів будівництва харківського терміналу є бізнесмен Олександр Ярославський. У спорудження цього об"єкту вклали 443 млн грн.

Нагадаємо, у Януковича це не перший конфуз з табличками. Так, під час українсько-шрі-ланкійського бізнес-форуму за участі Президента України та Президента Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка позаду місць, де розмістилися президенти обох країн, повісили плакат з помилкою.

А у Черкасах розвісили білборди із привітанням Віктора Януковича, котре написане з помилкою. Пізніше помилку виправили.

Зараз ви читаєте новину «Янукович відкрив аеропорт з помилками на табло (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі