четвер, 14 червня 2007 11:37

Янукович і Цушко принизили українських лікарів

Янукович і Цушко принизили українських лікарів

Всеукраїнське лікарське товариство попереджає про ризик остаточного руйнування системи охорони здоров"я в Україні. Голова цього об"єднання Станіслав Нечаєв визнав, що брак коштів не дозволяє українським лікарям надавати пацієнтам своєчасну та якісну допомогу.

Нечаєв зазначив, що в Україні варто змінити підхід до системи охорони здоров"я і розробити чітку концепцію її реформування, оскільки одними радянськими гаслами про безкоштовну медицину хворого не вилікуєш. Як констатував голова Всеукраїнського лікарського товариства, українська влада регулярно звітує про виділені на охорону здоров"я численні кошти, але при цьому більшість з них лікується за кордоном.

"Віктор Федорович поїхав до Іспанії коліно лікувати. Це сором для країни, коли прем"єр-міністр не може забезпечити навіть для себе відповідний рівень в урядових лікарнях. А соціаліст Цушко, що мав би турбуватися про соціум, поїхав до Німеччини до капіталістів лікуватися - це взагалі нонсенс. Це визнання своєї неспроможності взагалі", - сказав Нечаєв.

Голова Всеукраїнського лікарського товариства зазначив, що професіоналізм українських лікарів не викликає сумнівів, але влада своїми діями дискредитує медиків.

Нагадаємо, що міністра внутрішніх справ Василя Цушка наразі переведено до клініки постінфарктної реабілітації у Німеччині. Протягом останнього тижня стан Цушко відносно стабільний.

Раніше, у травні цього року, прем""єр міністр Віктор Янукович вирушив на лікування до Іспанії, де йому провели операцію артроскопії з корекцією ушкодження меніска, передає Немецкая волна.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Цушко принизили українських лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі