пʼятниця, 10 вересня 2021 20:18

Антоненко обвінчався з дружиною. Дугарь була за свідка
5

Фото: Герман Крігер, Watchers Media\Facebook

10 вересня Андрій Антоненко обвінчався з дружиною Світланою Антоненко у Михайлівському соборі в Києві.

Антоненко тимчасово покинув місце відбування цілодобового домашнього арешту з дозволу суду, повідомив виданню "Watchers Media" адвокат обвинуваченого у "справі Шеремета" Дмитро Круговий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Кузьменко змогла вперше за 20 місяців повернутися на роботу

Антоненки одружилися понад 14 років тому. Мають двох дітей.

Свідком на церемонії була також обвинувачена у "справі Шеремета" Яна Дугарь. Крім того серед присутніх - командувач Сил спеціальних операцій Збройних сил України Григорій Галаган, народний депутат Соломія Бобровська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замовників убивства Павла Шеремета досі не знайшли

Учасника російсько-української війни, музиканта Андрія Антоненка суд випустив зі слідчого ізолятора під цілодобовий домашній арешт 30 квітня. За ґратами Антоненко провів 504 дні.

Його арештували 12 грудня позаторік разом із дитячим кардіохірургом Юлією Кузьменко і військовим медиком Яною Дугарь, висунули підозру у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета. Його підірвали 20 липня 2016‑го в автомобілі в Києві.

В інтерв'ю журналу "Країна" Яна Дугарь розповідала, як познайомилася з Антоненком: "Коли почула прізвище Антоненко, думала, це жінка. Андрій гадав, що Дугарь – чоловік. Ми вперше зустрілися в червні на перехресному допиті".

Зараз ви читаєте новину «Антоненко обвінчався з дружиною. Дугарь була за свідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі