пʼятниця, 09 березня 2007 08:13

Американку ледь не спалили лазером у косметичному салоні (ФОТО)

52-річна домогосподарка Джордан Майлс із США відправилася до одного зі спа-салонів в для того, щоб зробити процедуру з видалення веснянок із грудей і спини. Як їй заявив консультант: "Процедура не займе багато часу і буде абсолютне безболісною".

"На початку процедури косметологи нанесли на мою шкіру якесь масло під назвою Leveline, яке, за їх словами, мало підсилити ефект від лазерної терапії", - сказала Майлс.

"Після того, як все закінчилося, моя шкіра горіла вогнем, а під час всієї операції я відчувала жахливий дискомфорт, але вважала, що так і повинно бути", - додала вона.

Після того, як жінка вийшла з салону, біль тільки посилювався. Коли вона, нарешті, подивилася на свою спину в дзеркало, Майлс була шокована. Шкіра на спині виглядала так, ніби її підсмажили на вугіллі. По всій поверхні роздулися міхури від опіків, а їх розташування нагадувало смуги у зебри. Такі опіки були й на грудях.

Після такого "лікування" Майлс звернулася до дерматолога, який заявив, що у неї опіки другого і третього ступеня тяжкості. Як вона з`ясувала пізніше, чутливість її шкіри до лазера виявилася надзвичайно високою, але фахівці в салоні не проводили жодних тестів перед операцією.

Лікарі попереджають, що популярне останнім часом захоплення жінок спа-салонами, в яких вони віддаються у руки майстрів з видалення волосся за допомогою лазера, а також вибілювання шкіри шляхом спеціальних ін`єкцій, дуже небезпечне. Косметологи заявляють, що подібні процедури можуть призвести навіть до смерті, якщо виконані непрофесіоналом, пише newsru.

Зараз ви читаєте новину «Американку ледь не спалили лазером у косметичному салоні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі