вівторок, 23 червня 2009 21:44

Американець виграв в лотерею двічі за тиждень

Американець виграв в лотерею двічі за тиждень

Немолодий американець з американського штату Джорджія зірвав куш двічі за останній тиждень. Так, спершу 62-річний Ерл Фрітц виграв 1000 доларів в лотереї Extreme Green, після чого несподівано отримав приз у розмірі 777,777 доларів, прийнявши участь в розиграші Super Lucky 7"s.

Будучи звичайним теслярем, Фрітц навіть не сподівався на такий успіх. Спочатку щасливчик навіть не зрозумів, що виграв, оскільки забув вдягти окуляри. Поки американець і його дружина навіть не придумали, що їм зробити з такою сумою грошей.

Нагадаємо, що 2 тижні тому бідний фермер з Південної Дакоти став володарем одного з найбільших виграшів в історії американських лотерей - 232 млн доларів. 23-річний Ніл Уенлесс купив квитки лотереї Powerball на загальну суму в 15 доларів 27 травня - в містечку з промовистою назвою Winner ("Переможець"), куди приїхав за кормом для худоби. Після вирахування всіх податків "чистими" на руках Уенлесса залишаться 88,5 мільйона доларів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Американець виграв в лотерею двічі за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі