четвер, 17 червня 2010 14:47

Американець відпиляв власну руку, щоб урятуватися з пастки

Американець відпиляв власну руку, щоб урятуватися з пастки

Американець був змушений відпиляти власну руку після того, як її придавив нагрівач для води. Чоловік опинився в пастці в підвалі власного будинку, де провів близько трьох діб. Коли рятувальники визволили 31-річного Джонатана Метца, він майже встиг позбутися охопленої гангреною кінцівки - ампутацію завершили вже в лікарні.

Мешканець міста Хартфорд, штат Коннектикут, в неділю намагався полагодити бойлер у себе в підвалі, коли той придавив його руку. Нікого, крім Метца, в будинку не було. Він не міг дістатися до телефону, щоб покликати на допомогу, або докричатися до сусідів.

Друзі та колеги схаменулися лише через кілька днів, коли чоловік не з'явився на роботі і не прийшов на заплановану гру в софтбол. На дзвінки в двері він не відповідав, і тоді стурбовані друзі викликали поліцію.

Коли рятувальники прийшли на виручку, Метц то втрачав свідомість, то знову приходив у себе: його рука, яка почала розкладатися, була практично відрізана і трималася виключно на жировій тканині. Пожежні розламали нагрівач за допомогою інструментів, після чого постраждалого відправили до лікарні.

Врятований не зміг розповісти нічого про те, що трапилося - на момент операції він був нездатний говорити. Відомо лише, що вижити йому допомогла вода, яка витікала з нагрівача - Метц пив її, щоб не померти від спраги.

На думку лікаря, допомога прийшла якраз вчасно - незабаром чоловік неминуче вмер би. Зараз, на думку фахівців, життя Джонатана Метца знаходиться поза небезпекою.

Daily Mail, Tvn24

Зараз ви читаєте новину «Американець відпиляв власну руку, щоб урятуватися з пастки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі