четвер, 21 лютого 2008 16:07

Американець організував у Києві 2 інтернет-борделі

Співробітники столичного Управління у боротьбі зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, припинили роботу двох "віртуальних борделів". Господиню студій, в якій надавалися інтимні послуги через Інтернет, притягнено до кримінальної відповідальності.

27-річна господиня двох "віртуальних борделів" організувала їх спільно з громадянином США. Працювали ці заклади більше двох років. Дівчат для роботи підбирали за допомогою рекламних оголошень в журналах "Пропоную роботу" і "Робота для жінок". Зміст оголошення був таким: "Потрібні молоді дівчата віком від 18 до 25 років, робота в офісі, заробітна платня від 400 доларів". На таку вакансію погоджувалось чимало дівчат, зазначає прес-служба МВС.

Дівчата-моделі за допомогою веб-камер і комп"ютерів поширювали в режимі он-лайн свої зображення порнографічного характеру. Шість сайтів, на які розміщувалося відео, було зареєстровано на серверах, встановлених у США. Трансляція відеозаписів здійснювалася в країнах Західної Європи і Америки, вхід на ці сайти в Україні був заблокований.

Згідно з графіком, на студіях щодоби, по 12 годин у дві зміни, працювали близько 30 жінок. В середньому заробітна плата дівчат складала від 1000 до 2500 доларів на місяць. Заробіток залежав від зовнішності, уміння розкуто поводитися і спілкуватись.

Під час проведення обшуків на студіях виявлено і вилучено 15 комп"ютерів і 7 відеокамер. Зараз відносно організатора закладу порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 301 Кримінального кодексу України (виготовлення і розповсюдження кино-, відеопродукції і комп"ютерних програм порнографічного характеру).

Нагадаємо, в листопаді 2007 року донецька міліція заарештувала 18 учасників організованого злочинного угрупування, яке впродовж кількох років займалося виготовленням, розповсюдженням і збутом зображень порнографічного характеру.

Зловмисники переобладнали квартири, в яких знаходилися комп"ютери і відеокамери, котрі передавали відверте відео за участю дівчат - жительок Донецької і інших областей України в режимі реального часу через інтернет.

У злочинному бізнесі було задіяно близько 30 осіб, включаючи 4 адміністраторів, програміста і близько 25 так званих "моделей", серед яких дві - неповнолітні, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Американець організував у Києві 2 інтернет-борделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі