середа, 04 жовтня 2006 12:28

Американці злякалися російських військ у штаті Джорджія

Прості американці почувши у ЗМІ про блокаду Росією чогось під назвою Georgia, опинилися у складному становищі. Вони більше всього зацікавилися питанням: "Що роблять російські війська в Атланті (столиці штату Джорджія)?". Про це свідчить дошка оголошень на порталі Yahoo! News.

- Росіяни - геть із США, - миттєво відреагувала американська громадськість. Південь країни тепер опинився у складному положенні, міркує один з простих американців. Інший, очевидно, що не має теплих почуттів до штату Джорджія вигукує: "Так це означає, джорджінці продалися комунякам? Давайте нанесемо по ним ядерний удар".

Колективно їм так і не вдається розібратися, як же солдати Путіна опинилися в Джорджії.

- Поняття не маю, - признається житель цього штату з міста Дальтона. Тим часом на сайті Dictionary.com у словарній статті Georgia другим пунктом указується, що цим словом крім американського штату позначається і Грузинська республіка, розташована в Закавказзі, повідомляє Фраза.

Зараз ви читаєте новину «Американці злякалися російських військ у штаті Джорджія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі