понеділок, 14 січня 2008 15:01

Алієв не поїде на інавгурацію Саакашвілі

Президент Азербайджану Ільхам Алієв відмовився від запрошення приїхати на церемонію інавгурації свого грузинського колеги Михайла Саакашвілі. Як передає агентство РІА Новости, про причини відмови в прес-службі глави азербайджанської держави не уточнюється. Тим часом Алієв був одним з перших, хто привітав Саакашвілі з перемогою на президентських виборах 5 січня, не чекаючи навіть оголошення офіційних підсумків голосування.

Від Азербайджану в церемонії інавгурації візьме участь прем"єр-міністр республіки Артур Расізаде.

Раніше від запрошення прибути на інавгурацію, яка намічена на 20 січня, відмовився президент України Віктор Ющенко. Українську делегацію, яка відправиться до Тбілісі, очолить прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

Як повідомлялося раніше, на дострокових президентських виборах за Михайла Саакашвілі проголосували 53,47 відсотка виборців. Опоненти Саакашвілі з опозиційного табору стверджують, що результати голосування були сфальсифіковані. В кінці минулого тижня вони почали безстрокову акцію протесту, висловлюючи своє обурення діями властей і Центрвиборчкому Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Алієв не поїде на інавгурацію Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі