Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2008 15:01

Алієв не поїде на інавгурацію Саакашвілі

Президент Азербайджану Ільхам Алієв відмовився від запрошення приїхати на церемонію інавгурації свого грузинського колеги Михайла Саакашвілі. Як передає агентство РІА Новости, про причини відмови в прес-службі глави азербайджанської держави не уточнюється. Тим часом Алієв був одним з перших, хто привітав Саакашвілі з перемогою на президентських виборах 5 січня, не чекаючи навіть оголошення офіційних підсумків голосування.

Від Азербайджану в церемонії інавгурації візьме участь прем"єр-міністр республіки Артур Расізаде.

Раніше від запрошення прибути на інавгурацію, яка намічена на 20 січня, відмовився президент України Віктор Ющенко. Українську делегацію, яка відправиться до Тбілісі, очолить прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

Як повідомлялося раніше, на дострокових президентських виборах за Михайла Саакашвілі проголосували 53,47 відсотка виборців. Опоненти Саакашвілі з опозиційного табору стверджують, що результати голосування були сфальсифіковані. В кінці минулого тижня вони почали безстрокову акцію протесту, висловлюючи своє обурення діями властей і Центрвиборчкому Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Алієв не поїде на інавгурацію Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути