понеділок, 04 лютого 2008 09:47

Актор Андрій Панін забрав дружину і сина з пологового будинку (ФОТО)

 
По-сімейному тихо, не влаштовуючи з цієї події атракціону, як це робили багато зірок, відомий актор Андрій Панін ("Бригада", "Сволоти") забрав з пологового будинку свою дружину - актрису Наталію Рогожкіну ("Каменська: вбивця мимоволі", "Внук Гагаріна") і малюка.

В суботу в шість годин вечора, коли вже було досить темно, до Центру планування сім"ї під"їхав сріблястий "Ніссан-Альмера", з якого вийшли двоє чоловіків і жінка. Те, що один з них відомий актор Андрій Панін, стало ясно, лише коли він увійшов до приміщення і зняв капюшон куртки.

На перший погляд актор був стриманий. Хоча, якщо придивитися, ставало зрозуміло: Андрій Володимирович все-таки нервує. Панін не міг усидіти на місці і все ходив по фойє, періодично заглядаючи у виписну. Нарешті півгодини болісних очікувань закінчилися, і в дверях з"явилася Наталія з крихітним білим конвертиком на руках, в якому лежав їх новонароджений.

Нагадаємо, хлопчик з"явився на світ в середу, 30 січня. Його вага 3 кілограми 650 грамів і зріст 53 сантиметри.

Малюка з пологового будинку мама виносила сама. А Андрій Панін в цей час дбайливо підтримував дружину і був вельми серйозний.

Удома на щасливих батьків з братиком вже чекав старший син Андрія і Наташі - Саша, повідомляє "КП".

Зараз ви читаєте новину «Актор Андрій Панін забрав дружину і сина з пологового будинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі