неділя, 03 грудня 2017 14:32

Активісти закидали яйцями соратника Медведчука

  Кілька десятків невідомих осіб намагалися зірвати захід за участю депутата Миколаївської обласної ради Максима Невінчаного
Кілька десятків невідомих осіб намагалися зірвати захід за участю депутата Миколаївської обласної ради Максима Невінчаного

Кілька десятків невідомих осіб намагалися зірвати захід за участю депутата Миколаївської обласної ради Максима Невінчаного.

Про це повідомляє "Depo.Запорожжя".

"Невінчаний прибув у Херсон, щоб прочитати лекцію "Я-політик" в "Школі політичної освіти". Його виступу спробували перешкодити націоналісти,за попередньою інформацією, місцеві і миколаївські", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охорона Віктора Медведчука побила журналістів

Як повідомляється, прорватися до приміщення їм не вдалося - вхід охороняла поліція. Коли Невінчанний виходив із будівлі, активістам вдалося прорватися до нього, кілька разів вдарити та закидати яйцями.

Довідка: Максим Невінчаний відомий своїми проросійськими поглядами і очолює миколаївське обласне відділення організації Віктора Медведчука "Український вибір".

Віктор Медведчук має ексклюзивний статус єдиної сполучної ланки між Кремлем і Банковою. Медведчуку не звикати до негативного ставлення до себе з боку вітчизняних політиків і активістів, адже він довгі роки був однією з найсуперечливіших політичних фігур.

Зараз ви читаєте новину «Активісти закидали яйцями соратника Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі