четвер, 27 вересня 2018 22:28

Активісти прийшли під будинок Авакова

Активісти прийшли під будинок Авакова
Активісти зібралися біля будинку Авакова. Фото: скріншот

Активісти, які влаштували акцію "Мовчання вбиває" біля адміністрації президента, вирушили до будинку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Як зазначається, серед активістів представники радикальних організацій "Національний корпус", "Національна дружина" і "С-14", передає "Радіо Свобода".

До будинку Авакова також стягнули велику кількість поліції. Поки що все проходить мирно, мітингарям ніхто не перешкоджає. Активісти вимагають, щоб міністр внутрішніх справ України вийшов до них і розповів, як проходить рослідування справ про напади на українських громадських діячів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остання крапля: в Одесі активісти вимагають відставки керівництва поліції

У Києві біля адміністрації президента України розпочалась акція "Ніч на Банковій" або "Мовчання вбиває", яка присвячена активістам, на яких скоювали напади. За попередніми даними, участь у ній беруть кілька сотень осіб, представники "Національного корпусу", "Національної дружини" і "С-14".

Зараз ви читаєте новину «Активісти прийшли під будинок Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі