четвер, 19 листопада 2015 15:21

Активіст, який ударив Добкіна: "Я разок приклався йому по обличчю"

Активіст, який ударив Добкіна: "Я разок приклався йому по обличчю"
Олександр Кравчук. Фото: Соцмережі

Український активіст Олександр Кравчук, який ударив народного депутата від "Опозиційного блоку", колишнього харківського губернатора Михайла Добкіна розповів, що не хотів його бити і вдарив легко.

Про це розповів Кравчук виданню 057.ua.

"Я приїхав до друга на суд і побачив, як Олена Лукаш (екс-міністр юстиції - ред.) давала інтерв'ю журналістам. Я сказав їй пару фраз, які хоче сказати кожен із нас в країні. Позаду сидів Добкін, який почав мені в спину щось кричати, грубіянити і ображати. Я не хотів його чіпати, але він почав вести себе як пан і грубити. Він і його товариші привели країну до хаосу, а все одно почуваються шикарно", - розповів Кравчук.

Кравчук зазначив, що вдарив Добкіна не сильно, "просто разок приклався йому по обличчю в пориві гніву".

Після чого відтягла Кравчука від Добкіна.

"Я йому запропонував вийти на вулицю і продовжити розмову як чоловіки, а він просто втік за спиною охорони, і дуже швидко біг. Я такого не хотів, просто дістали такі, як він. Захоче подати на мене в суд - я не боюся ніяких переслідувань, набридло боятися", - говорить Кравчук.

Нагадаємо, що в суді над екс-міністром юстиції Оленою Лукаш Кравчук вдарив народного депутата від "Опозиційного блоку", колишнього харківського губернатора Михайла Добкіна. Перед тим між чоловіками стався словесний конфлікт.

Зараз ви читаєте новину «Активіст, який ударив Добкіна: "Я разок приклався йому по обличчю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі