пʼятниця, 18 грудня 2020 18:47

Який вибір зробила "Холостячка" у фіналі

Який вибір зробила "Холостячка" у фіналі
Холостячка зробила важливий висновок на проєкті. Фото: instagram.com/misha.k.ua/

18 грудня відбудеться фінал шоу "Холостячка".

Напередодні випуску головна героїня проєкту Ксенія Мішина поділилася переживаннями в Instagram. Ксенія розповіла, як нелегко їй дався вибір.

"Так багато суперечок про те, яким має бути мій вибір. Серце чи розум, досвід минулого чи сміливість і надії на майбутнє, страхи чи довіра – вирішувати тільки мені. Чи страшно мені? Ні. Я не боюся жити, не боюся любити, не боюся довіряти",- написала холостячка.

За її словами, після фіналу все не закінчується, а навпаки - тільки починається. Оскільки після вимкнення камер починається реальне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус чи холостячка? Яке слово року обрав український Google

Ксенія додала, що вона зробила на проєкті важливий висновок.

"Не потрібно шукати того, хто зробить тебе щасливим, того хто може компенсувати відсутнє. Потрібно бути наповненою і самодостатньою, і тоді ти зможеш повною мірою насолодитися партнером, побачивши в ньому те, що не може розгледіти ніхто інший", - поділилася вона.

Ксенія Мішина обиратиме переможця між двома фаворитами. Фіналістами шоу "Холостячка" стали Олександр Еллерт й Олексій Тригубенко.

Зараз ви читаєте новину «Який вибір зробила "Холостячка" у фіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі