середа, 06 листопада 2019 12:47

Як 1937-го: у волонтерів і добровольців пройшли масові обшуки

Як 1937-го: у волонтерів і добровольців пройшли масові обшуки
Інна Грищенко, "Пума". Фото: Facebook.

У Києві працівники МВС прийшли з обшуками до відомої екс-доброволиці "Правого сектора" Інни Грищенко ("Пума") та її чоловіка, учасника боїв за ДАП Владислава Грищенка "Бучі". Також обшуки відбулися у волонтерки "Євдокії Бандерівки", матері Грищенко, передає "Обозреватель".

Обшуки відбулися і в піцерії Pizza Veterano. Засновник закладу Леонід Остальцев пояснив, що дії правоохоронців були законними і проходили в зв'язку з розслідуванням замаху на вбивство.

"Неприємно про це говорити, але краще я розкажу, ніж хтось перекрутить. Записую це відео виключно для того, щоб не було маніпуляцій в інформ просторі. Сьогодні у піцерії на Софіівській, 8 був обшук. Ухвалу на обшук надав найчесніший і найсправедливіший суд світу - Печерський", - написав у Facebook Остальцев.

У відеозверненні, яке він опублікував у цьому ж пості, Остальцев розповів, що його помічник Дмитро Терещенко зателефонував в восьмій ранку у вівторок і повідомив, що в квартирі, де він прописаний і де проживає його мати, виламують двері. Виявилося, що, згідно з постановою Печерського суду, "жодних звинувачень немає, але є підозра, що Дмитро може бути причетний до замаху на вбивство в Івано-Франківській області у справі Влада Грищенка". Остальцев заявив, що вважає постанову суду і дії поліції незаконними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього радника Порошенка обшукує ДБР

Зараз у Києві на вулиці Володимирській ,15 триває судове засідання. Обирають міру запобіжного заходу Інні Геращенко, повідомила у Facebook Вікторія Мірошніченко.

Геращенко також підозрюють у замаху на вбивство.

29 жовтня у селі Зубра поблизу Львова почалися обшуки у будинку колишнього народного депутата Богдана Дубневича. Відомо, що одночасно обшуки проводяться ще у кількох будівлях, що належать екс-нардепу.

Зараз ви читаєте новину «Як 1937-го: у волонтерів і добровольців пройшли масові обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі