понеділок, 31 травня 2010 13:40

Ахметов і Колесніков подарували Донецьку зірок 80-х (ФОТО)
13

Фото: Фото: Татьяна Заровна/Gazeta.ua

У неділю ввечері на стадіоні "Донбас-арена" пройшов концерт "Хіти 80-х", який тривав більше 5 годин. На одній сцені зібралися 16 музичних колективів і виконавців. Зокрема Boney M, Riccardo Fogli, Londonbeat, Ottawan, Eruption, Baccara, Fancy, Gipsygitanes і знаменитий тенор Demis Roussos. Режисером концерту попрацював Максим Паперник, а ведучим - Сергій Мінаєв.

Диско-група Eruption виконала свій знаменитий хіт One Way Ticket (1978), відоміший в колишньому СРСР під назвою "Синій іній". Londonbeat - не вмираючий I've Been Think. Завершили концерт Boney M з Sunny і Bahama Mama.

Подібні збірні концерти "Дискотека 80-х" впродовж 8 років щорічно проводять в Москві. Квитки коштували від 100 до 2000 грн. Вдалося заповнити стадіон більш ніж на половину - концерт відвідали близько 30 тисяч глядачів. Але, за оцінками фахівців, виручка не покриває витрати по організації шоу.

Спонсором концерту була кондитерська фірма "Конті", що належить Борису Колеснікову. "Донбас-арена" - домашній стадіон ФК "Шахтар", який є власністю Ріната Ахметова.


Зараз ви читаєте новину «Ахметов і Колесніков подарували Донецьку зірок 80-х (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі