неділя, 16 вересня 2007 10:45

Афганські власті знищили викрадачів південнокорейських місіонерів

Афганська поліція знищила трьох командирів руху "Талібан", які безпосередньо брали участь у викраданні 23 південнокорейських заручників в липні 2007 року. Як передає в неділю Associated Press з посиланням на міністерство внутрішніх справ країни, операція пройшла в п"ятницю в районі Карабах провінції Газні.

З моменту звільнення останніх заручників влада Афганістану провели вже декілька військових операцій в Газні, намагаючись узяти під контроль те, що відбувається в регіоні. На початку вересня був убитий Мулла Матін, безпосередній організатор викрадання громадян Південної Кореї.

19 липня таліби викрали 23 християнських місіонерів, незабаром загинули двоє з них. Південнокорейські власті погодилися вивести до кінця року свій контингент і припинити місіонерську діяльність в Афганістані, оскільки виведення військових і так було заплановане на кінець року. До 30 серпня Червоному хресту були передані всі заручники, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Афганські власті знищили викрадачів південнокорейських місіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі