субота, 13 грудня 2014 20:45

Аеропорт Дніпропетровська закрили через загрозу теракту – ЗМІ

Аеропорт Дніпропетровська закрили через загрозу теракту – ЗМІ
Фото: business-tv.com.ua

У Дніпропетровську скасували усі авіарейси до понеділка, 15 грудня, з міркувань безпеки. У дніпропетровському аеропорту ситуацію не коментують, але говорять, що після вихідних польоти можуть поновитися, повідомляє міський сайт 056.ua.

"Офіційна причина закриття дніпропетровського аеропорту - безпека. Оскільки ми граничимо із зоною АТО, літакам може загрожувати небезпека", - зазначається у повідомленні.

У штабі антитерористичної операції дніпропетровським журналістам не змогли пояснити, чому рішення про закриття неба над містом було прийняте саме учора, адже бойові дії тривають вже давно.

"Це компетенція служби, яка приймала відповідне рішення. У мене жодних роз'яснень про причини закриття немає", - заявив спікер АТО Олексій Дмитрашківський.

Як повідомляє "Українська правда" з посиланням на власне джерело в адміністрації аеропорту, існує загроза терористичного акту.

Нагадаємо, пізно увечері 12 грудня голова Державіаслужби України Денис Антонюк повідомив, що відомство заборонило польоти в аеропорти Харкова, Дніпропетровська і Запоріжжя. Антонюк відзначив, що період заборони не визначений, польоти закриті до скасування заборони. У РНБО цю інформацію підтвердили, але причину скасування авіарейсів не назвали.

Зараз ви читаєте новину «Аеропорт Дніпропетровська закрили через загрозу теракту – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі