понеділок, 30 липня 2007 11:19

Аббас дізнався про створення палестинської держави з газет

Глава Палестинської автономії Махмуд Аббас заявив, що не обговорював з прем"єр-міністром Ізраїлю Ехудом Ольмертом план створення палестинської держави, який ніби передбачає передачу палестинцям 90 відсотків територій Західного берега річки Йордан.

Про це Аббас заявив в Москві.

Про те, що Аббас і Ольмерт мають намір спільними зусиллями розробити декларацію про умови створення палестинської держави кілька днів тому повідомили ізраїльські ЗМІ з посиланням на інформовані джерела, наближені до керівництва країни.

Проте Аббас, що прибув 29 липня до Москви, інформацію про подібні переговори не підтвердив. "Я також, як і ви, дізнався про це з газет, з новин. Я не чув цього безпосередньо від самого Ольмерта", - заявив глава Палестинської автономії.

При цьому він наголосив, що палестинська влада має намір досягти мирного договору з ізраїльтянами.

Глава Палестинської автономії також підтвердив, що президент США Джордж Буш має намір добитися вирішення палестино-ізраїльського конфлікту до того, як залишить Білий дім у 2008 році, повідомляє "Интерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Аббас дізнався про створення палестинської держави з газет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі