середа, 05 липня 2006 14:01

71-річна Лорен вперше зніметься оголеною

 

20 вересня знаменитій італійській кіноактрисі Софі Лорен виповниться 72 роки.

День народження акторка відзначить новою віхою в своїй кар"єрі - вона вперше зніметься голою. Софі позуватиме для фотографів календаря Pirelli на 2007-й рік.

Pirelli вважається найпрестижнішим календарем, що публікує фотографії голих моделей. За 30 років існування для цього календаря позували багато зірок, зокрема Наомі Кемпбелл і Моніка Белуччі.

Не дивлячись на те, що Лорен брала участь в декількох відвертих сценах в кіно (наприклад, у фільмі з Марчело Мастроянні "Вчора, сьогодні, завтра"), вона неодноразово відмовлялася від пропозицій позувати голою перед камерою.

З 14 років Софі мріяла стати актрисою. Вона брала участь у конкурсі "Міс Італія", була фотомоделлю. У 1952 році Шиколоне зустрілася з відомим продюсером Карло Понтії, який не тільки відкрив для неї двері у велике кіно, але і став її чоловіком.

Спочатку їй діставалися епізодичні ролі. Проте вона швидко завоювала симпатію глядачів. Вже до 20 років Софі стала визнаною зіркою. Всього вона зіграла у більш, ніж 20 стрічках, повідомляє NEWSru.com.


Зараз ви читаєте новину «71-річна Лорен вперше зніметься оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі