пʼятниця, 11 січня 2008 16:11

445 безпритульних дітей затримано міліцією від початку року

Упродовж першого тижня 2008 року підрозділами Кримінальної міліції у справах дітей розкрито 211 злочинів, 440 батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання обов"язків по вихованню своїх дітей, до органів внутрішніх справ доставлено 445 бездоглядних і безпритульних дітей, з них 61 – які займалися жебрацтвом, з"ясовано місцезнаходження 97 неповнолітніх, що перебували у розшуку.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Так, працівники кримінальної міліції у справах дітей Приазовського райвідділу УМВС України в Запорізькій області затримали 18-річного місцевого жителя, який втягнув неповнолітнього до скоєння крадіжки. За цим фактом порушено кримінальну справу ст. 304 КК України.

А оперативники Полтавщини викрили місцевого жителя, який схилив 15-річного юнака до вживання наркотичних засобів. Кримінальну справу по цьому факту порушено за статтею 315 КК України.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «445 безпритульних дітей затримано міліцією від початку року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі