субота, 17 вересня 2022 06:01

3 знаки зодіаку, до яких липнутимуть гроші – гороскоп на 17–18 вересня

3 знаки зодіаку, до яких липнутимуть гроші – гороскоп на 17–18 вересня
У вихідні доля подарує незабутню зустріч. Не марнуйте часу на справи, які не приносять задоволення. Фото: pixabay.com

17–18 вересня сходіть на весілля чи вечірку. Відвідайте місця, де почуваєтеся щасливими. Депресію як рукою зніме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Якщо ваша зміна випала на вихідні, працюйте за чітким графіком, – каже астрологиня. – Не кидайтеся від однієї справи до іншої. У вихідні доля подарує незабутню зустріч. Не марнуйте часу на справи, що не приносять задоволення. Сядьте на велосипед, взуйте ролики – і гайда на стадіон чи до парку. Проведіть час із друзями і коханими. Ця пригода додасть сили на другу половину місяця. Гроші липнутимуть до Овнів, Терезів і Козерогів. Витрачайте їх мудро".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Іти у магазин краще в суботу. Натрапите на гарні знижки. Купіть взуття та одяг для дітей. Доведеться завітати до автомайстерні. Довірте своє авто перевіреним майстрам.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зірки на вашому боці. У вихідні отримаєте все, на що заслуговуєте. Кохані тішитимуться за вас.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Хтось постійно буде на крок попереду. Це неабияк дратуватиме. Цікаві пропозиції та нові посади дістануться конкурентам.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будьте обережні з обіцянками і рішеннями. Це невдалий час, аби писати заяву на звільнення, переоформляти спадщину чи складати заповіт. Самі собі зіпсуєте життя. Зайвого наговорите батькам. Це віддалить вас одне від одного.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Уникайте непродуманих покупок. Не варто йти у магазин по годинники, білизну і сумки. Годі дошкуляти колишнім коханим. Залиштеся друзями і розпочинайте пошуки нової пари.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не пускайте на поріг нових знайомих. Вони посварять вас із батьками, посіють недовіру між вами й коханими. Уникайте візитів до перукаря і косметолога. Вашій зовнішності завдадуть шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну суне потужна негода: прогноз на вихідні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Щоб нажити ворогів, не обов'язково розпочинати війну. Достатньо сказати правду. Зараз вам важко буде комусь сподобатися, бо говоритимете істину, яку не всі готові почути.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відкриється друге дихання. Багато заплануєте і зумієте втілити у життя. Цілуйте коханих і говоріть, як сильно любите. Байдуже, скільки років живете у шлюбі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вдалий період, аби зайнятися хобі. Гарний заробіток приноситиме те, що створите руками. Позбутися сумних думок допоможуть рибалка чи прогулянка з дітьми.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Марно шукаєте однодумців у соцмережах. Люди, які нібито розділяють ваші переконання, скоро кепкуватимуть і критикуватимуть. Не дорікайте коханим, бо станете чужими один одному. Побалуйте себе тортом. Байдуже, що він не вписується у вашу дієту.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Впустіть спокій і щастя у свій дім. Не згадуйте коханим про пережиті негаразди. Запросіть у кіно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Грошей у гаманці вдосталь. Якщо хочете заощадити, віддайте частину коштів чоловікові чи дружині на зберігання. Вам кортітиме швидко витратити все.

До кінця вересня суттєвого потепління можна не очікувати. Проте цього року на Україну очікує два бабиних літа.

Зараз ви читаєте новину «3 знаки зодіаку, до яких липнутимуть гроші – гороскоп на 17–18 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі