вівторок, 18 травня 2010 20:38

23-річний чоловік зарізав міліціонера через зауваження

23-річний чоловік зарізав міліціонера через зауваження

Співробітники міліції 16 травня затримали 23-річного чоловіка за підозрою у вбивстві міліціонера в м. Коростень Житомирської області.

Про це повідомив представник прес-служби УМВС в Житомирській області.

За його словами, 15 травня близько півночі поступило повідомлення з лікарні міста Коростеня про те, що в лікарню доставлений місцевий житель на швидкій допомозі з ножовими пораненнями, які спричинили смерть.

При виїзді на місце слідчої оперативної групи було встановлено, що загиблий 25-річний чоловік - старший дільничний інспектор міліції, лейтенант міліції Коростенського міськвідділу міліції.

Через декілька годин була затримана група осіб з семи чоловік, жителі Харківської області, які працювали на одному з підприємств міста Коростеня.

Міліція з'ясувала, що близько 22:00 15 травня біля магазина міліціонер, який був не на роботі, і був одягнений в цивільне, проходячи повз магазин (міліціонер проживав на дільниці, де працював), зробив зауваження людям, які розпивали спиртне і розмовляли на підвищених тонах. У відповідь почалася словесна суперечка, після якої - бійка. Під час бійки один з чоловіків, 23-річний житель Харківської області, завдав міліціонерові ударів ножем.

За інформацією міліції, всього було 7 ножових поранень, три з них проникаючі, одне - в серце. Очевидці викликали швидку, але врятувати міліціонера не вдалося.

Відносно жителя Харківської області, якого підозрюють в завданні ударів ножем, 16 травня було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 КК (умисне вбивство). По цій статті передбачено позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «23-річний чоловік зарізав міліціонера через зауваження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі