четвер, 01 липня 2010 20:48

18-річна кримчанка потонула через жарт друзів

18-річна кримчанка потонула через жарт друзів
У Криму на річці, де відпочивала компанія місцевих жителів, потонула 18-річна дівчина.

Як розповіли в МНС Білогорського району, до них о 19.10 поступив тривожний дзвінок.

"У селі Зибіно в річці Мала Карасівка потонула 18-річна місцева мешканка, - розповів начальник Білогорського РВ МНС Геннадій Косов. - Стало відомо, що компанія з декількох осіб відпочивала на греблі. Компанія розпивала спиртні напої. Надвечір розпалені молоді люди вирішили викупатися".

Як розповіли очевидці, один з друзів захотів трохи пожартувати і почав зображати, нібито він тоне і звати на допомогу. Першою на крики про допомогу відізвалася дівчина, яка відчайдушно кинулася у воду рятувати "потопаючого". Сильна течія збила її з ніг і перекинула назад, а під головою опинилася дерев'яна колода. Швидка водоверть миттєво понесла безпорадне тіло дівчини, а на поверхні води залишилася лише її футболка. На місце тут же прибула оперативна група МНС.

За словами начальника Білогорського РВ МНС Геннадія Косова, тіло дівчини шукали два дні:

"На місці події працювали 6 пошукових груп, загальною кількістю близько 30 чоловік. Нами були прочесала річка від місця, де дівчина пірнула, і до села Піни Нижньогірського району - відстань довжиною близько 2,5 км. За допомогою мотузок і "кішок" проводилося обстеження дна річки".

Окрім співробітників Білогорського райвідділу МНС, до пошуків підключилися також рятувальники МНС Нижньогірського району, яке проводило пошукові роботи на берегах і в руслі річки Біюк-Карасу (між селами Зибіно і Садове). Всього район, який обстежували 3 водолазних і 3 пошукових групи, склав 15 км. Тіло дівчини виявили лише на третій день 30 червня за 350 м від місця пригоди.

Триває розслідування.

Новости Крыма

Зараз ви читаєте новину «18-річна кримчанка потонула через жарт друзів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі