середа, 12 травня 2010 11:14

18-річний рецидивіст відсвяткував День Перемоги звірячим вбивством

18-річний рецидивіст відсвяткував День Перемоги звірячим вбивством

9 травня у Вінниці 18-річний хлопець побив чотирьох дорослих. Один чоловік загинув на місці, одна жінка при смерті.

"Щойно закінчився парад до Дня Перемоги, як у відділ дзвінок надходить. Кажуть, у нас тут в одному будинку люди сильно побиті, один непритомний. Викликали "швидку". На місце виїхало все керівництво обласної міліції. Зайшли в помешкання, то там все в крові. На підлозі троє чоловіків та жінка. Такі побиті, що на них страшно і дивитися було. Одного прямо з місця забрали в морг на розтин", - розповів Gazeta.ua Віталій Стахов з Замостянського райвідділу міліції.

Правоохоронці з'ясували, в помешканні, де трапилося вбивство, гостював молодий хлопець.

"Господарка будинку - 35-річна жінка. Вранці познайомилася з молодиком. Він назвався Романом, розповів, щойно вийшов з тюрми. Запропонував випити. Вона його до себе запросила. В хаті у той час вже знаходилося троє її знайомих. З двома із них жінка живе разом. Всі випили. Раптом Роману здалося, що один з компанії, 31-річний чоловік, у нього вкрав 100 гривень".

"Бив його ногами і руками так, що у бідолахи була черепно-мозкова травма, розрив печінки, легенів, переламані ребра. Від цього він і помер. Можливо, його намагалися втихомирити. Та хлопець здоровий, зміг побити ще двох мужиків 35 та 40 років. Їх вже з лікарні відпустили додому. А от господині пощастило менше. Вона у важкому стані, є побоювання, що може не вижити", - додав Стахов.

Злочинця міліціонери затримали вночі.

"Як з'ясувалося, він не місцевий. З Оратівського району. Місяць тому вийшов з тюрми. Відсидів півтора року, з сільської церковної дзвіниці вкрав старовинної роботи дзвона. Як вийшов на волю, то перебрався до сестри. Вона живе в гуртожитку із співмешканцем. Ми його взяли там. Його очікує від 7 до 12 років позбавлення волі", - підсумував міліціонер.

Зараз ви читаєте новину «18-річний рецидивіст відсвяткував День Перемоги звірячим вбивством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі