неділя, 11 квітня 2010 13:54

110 дітей постраждали торік від педофілії

110 дітей постраждали торік від педофілії
110 дітей постраждали від педофілії 2009 року за офіційними даними МВС.

У США дані про всіх злочинців, які вчинили сексуальне насильство над дітьми, є загальнодоступними.

Будь-який житель США має право знати чи живуть поблизу від його будинку або роботи педофіли і насильники. Але використовувати цю інформацію проти злочинців не можна. Самосуд карається законом.

З 2006 року діє безкоштовна загальноамериканська онлайн база даних осіб, які вчинили сексуальні злочини, до якої приєдналися 50 штатів. На сайті є опис сексуальних злочинців, модель їхнього автомобіля і домашня адреса.

Достатньо ввести мінімальні відомості (ім"я, індекс або країну проживання) про людину і вся інформація виводиться на екран. База оновлюється в режимі реального часу, вона містить понад 670 000 злочинців. Подібні реєстри діють також в Канаді та Великій Британії.

Поліції такі бази дозволяють менше часу витрачати на профілактику злочинності, а зосередитися на вже скоєних правопорушеннях.

- Це дає нам змогу зайнятися справжніми проблемами, - каже Роб Девіс, начальник поліції в Сан-Хосе, штат Каліфорнія. - Люди дізнаються про потенційну небезпеку ще до того, як щось з ними трапилось. І чим більше людей розуміють, що відбувається в їхньому районі, тим скоріше вони можуть зреагувати на небезпеку.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «110 дітей постраждали торік від педофілії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі