понеділок, 02 жовтня 2006 16:23

100 кримських голубів запустять в небо на міжнародній виставці у Сімферополі

IV міжнародна виставка "Голуби - посланці кохання і миру" відбудеться 7-8 жовтня в Сімферополі (Крим). Про це повідомили в прес-службі Кримської асоціації голубівників, любителів співочих і декоративних птахів.

У виставці візьмуть участь приблизно 300 любителів птахів з Криму та інших регіонів України, а також Білорусі, Росії, Узбекистану, Казахстану, Таджикистану і Німеччини.

- Учасники виставки і глядачі зможуть ознайомитися з унікальними колекціями голубів кримських ендемічних порід, - зазначив голова Кримської асоціації голубівників Іллімар Асанов.

За його словами, вперше в Україні суддівство на виставці відповідатиме міжнародним вимогам, а голубівники зможуть скористатися послугами професійної оцінки птахів.

Голова Кримської асоціації голубівників також повідомив, що учасники заходу зможуть насолодитися "салютом без диму і вогню": в урочистому пуску на честь початку виставки "Голуби - посланці кохання і миру" візьме участь 100 кращих кримських голубів, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «100 кримських голубів запустять в небо на міжнародній виставці у Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі