пʼятниця, 02 жовтня 2009 16:36

25-річна директор підприємства в Підмосков"ї вкрала більше 20 мільйонів доларів

25-річна директор підприємства в Підмосков"ї вкрала більше 20 мільйонів доларів

Оперативники Управління по боротьбі з економічними злочинами ГУВС по Московській області затримали 25-річного директора ТОВ "СтройГруппРегіон" Юлію Хаметову. Згідно з документами, вона разом з двома 20-річними менеджерами підприємства з жовтня по листопад 2008 року через офіс банку ВАТ "Банк" ВТБ ", розташованого в місті Раменське, перевела 20 186 640 доларів США в банк Болгарії" Commercial bank Allianz Bulgaria ad ".

Згідно з документами, гігантські суми переводилися для закупівлі сільськогосподарської техніки, - повідомив начальник Управління інформації і громадських зв"язків ГУВС по Московській області Євген Гільдєєв. - В якості підстави для переказу були надані паспорт імпортної угоди, зовнішньоекономічний контракт купівлі-продажу, державні митні декларації.

Однак у ході розслідування було встановлено, що декларації на митниці не оформлялися, відбитки печаток на документах підроблені, а товар, який нібито був придбаний на ці гроші, не випускався. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею "неповернення з-за кордону коштів в іноземній валюті". Директору підприємства загрожує три роки в"язниці. Ведеться слідство.

За матеріалом: Комсомольская правда

Зараз ви читаєте новину «25-річна директор підприємства в Підмосков"ї вкрала більше 20 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі