середа, 09 листопада 2011 18:45

Голлівудські зірки позбігалися на показ нової колекції Версаче
12

Фото: Фото: Reuters

У Нью-Йорку відбувся запуск лінії одягу Донателли Версаче для демократичного бренду H&M. Підтримати дизайнера і відсвяткувати цю подію прийшли перші голлівудські зірки: Ума Турман, Блейк Лайвлі, Джессіка Альба, Софія Коппола і багато інших.

Знаменитості, багато з яких були одягнені в наряди марки, довго позували на тлі барвистих "тропічних" банерів, оформлених у дусі колекції, а потім йшли до зали, де проходило дефіле.

Ума Турман обговорювала побачене з Аланом Каммінгом, Чейс Кроуфорд, Джессіка Альба і Еббі Корніш не переставали жартувати навіть під час показу, а Дебора Харрі готувалася до виступу.

Шоу запам'яталося гостям не тільки несподіваними образами, але і музичним супроводом: у рамках заходу виступили Принц і ексцентрична Нікі Мінаж.

Донателла Версаче зізналася, що пропозиція про співпрацю від H&M надійшла їй ще два роки тому, але тоді вона його відхилила. Але злиття культового кутюрного бренду і мас-маркету все ж сталося.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудські зірки позбігалися на показ нової колекції Версаче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі