пʼятниця, 29 вересня 2017 11:57

Затриманий у Криму військовий раніше служив у ЗСУ

Затриманий у Криму військовий раніше служив у ЗСУ
Дмитро Долгополов раніше проходив службу в ЗСУ / скріншот

Затриманий у Криму співробітниками ФСБ Росії Дмитро Долгополов раніше служив у ЗСУ.

2014 року після анексії Криму перейшов на службу до російської армії, повідомив речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов у Facebook.

"Ще один приклад сумних перспектив зрадників України. Діма Долгополов. Служив у лавах ЗС України - майор, заступник по роботі з особовим складом в артилерійському дивізіоні 406-й ОБАГ (окрема берегова артилерійська група. - Gazeta.ua) у Сімферополі. 2014-го зрадив присязі та перейшов на службу до окупантів, бо там більше грошей платили. Нині затриманий ФСБ. Ця стаття передбачає позбавлення волі на термін до 20 років. Висновки робить самі. Бог, він такий, усе бачить", - написав він.

Також його профіль є на сайті "Миротворець".

У Військово-морських силах України майор Дмитро Долгополов служив з 1995 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стали гарматним м'ясом": у РФ знищили офіцерів з Криму, які зрадили Україну

В окупованому Сімферополі ФСБ затримала російського військовослужбовця Дмитра Довгополова й Анну Сухоносову за підозрою в державній зраді. За версією ФСБ, Долгополов і Сухоносова передавали спецслужбам України відомості про діяльність частин і з'єднань Чорноморського флоту, які відносяться до державної таємниці.

Зараз ви читаєте новину «Затриманий у Криму військовий раніше служив у ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі