пʼятниця, 08 лютого 2019 15:55

ЗСУ стрілятиме ракетами біля окупованого Криму

ЗСУ стрілятиме ракетами біля окупованого Криму
На 2019 рік заплановано чотири навчання з бойовою стрільбою зенітно-ракетних комплексів "Бук-М1", ЗРС С-125, С-300П/ПТ/В1 / фото: АПА

На 2019 рік заплановано провести чотири навчання з бойовою стрільбою ЗРК "Бук-М1", ЗРС С-125, С-300П/ПТ/В1.

Перші бойові стрільби зенітних ракетних комплексів відбудуться вже цього місяця на полігоні Ягорлик у Херсонській області, повідомляє прес-служба Міноборони України.

"Буде проведено більше півтори сотні різноманітних заходів бойової підготовки, таких як командно-штабні, тактичні навчання, тренування чергових сил тощо. Всі вони відбуватимуться на фоні створеної обстановки, максимально наближеної до бойової. Крім того, фахівці ЗРВ візьмуть участь у випробуваннях нового ракетного озброєння та здійснюватимуть дослідні пуски зенітних керованих ракет в рамках науково-дослідних робіт", - йдеться у повідомленні.

У Міністерстві оборони додали, що перші бойові стрільби із зенітних ракетних комплексів відбудуться вже цього місяця на полігоні Ягорлик поблизу окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові зупинили висадку ворожої диверсійної групи на навчаннях

Новий навчальний рік в авіаційних бригадах Повітряних сил України розпочався з командирський польотів.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ стрілятиме ракетами біля окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі