пʼятниця, 19 серпня 2016 02:35

В Умерова в психдиспансері забрали ліки і телефон

В Умерова в психдиспансері забрали ліки і телефон
krymr.com

Дочка Умерова: у батька в психдиспансері забрали ліки і телефон.

Дочка заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова Айше розповіла про умови утримання батька в стаціонарі психіатричної лікарні в Сімферополі.

Про це 18 серпня вона написала на сторінці в Facebook.

"На сьогоднішній день за розпорядженням слідчого побачення нам заборонені (чи будет так далі - сказали що завтра вирішать питання), поки ж дозволені тільки передачі їжі два рази на день... Телефон вилучили лікарі. Зв'язка з ним ніякого немає, тому дуже сподіваюся питання із побаченнями вирішать позитивно", - повідомила дочка Умерова.

Вона зазначила, що батькові не можна мати при собі ліки.

"І що найстрашніше - його ліки: заборонили мати при собі, все у медсестри на першому поверсі, і, більш того, сказали що тепер їх лікарі вирішать, що він може приймати, а що ні. А при його захворюваннях він протягом багатьох років регулярно приймає кілька препаратів і без них він ніяк - хвороба Паркінсона III ступеня, гіпертонія, цукровий діабет", - написала Айше.

Також вона повідомила, що в палату нічого не можна заносити, все зберігається у санітарів.

Як відомо, Ільмі Умерова в Криму помістили в дев'яте відділення стаціонарної судово-психіатричної експертизи для осіб, які не перебувають під вартою.

Зараз ви читаєте новину «В Умерова в психдиспансері забрали ліки і телефон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі