неділя, 09 березня 2014 13:31

"Укрзалізниця" призупинила продаж квитків до Криму

"Укрзалізниця" призупинила продаж квитків до Криму

Рух поїздів до Криму здійснюється у штатному режимі згідно розкладу, однак тимчасово призупинено попередній продаж квитків на ці поїзди.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

У відомстві запевняють, що це відбулося "з технічних причин". Проте які саме технічні причини до цього призвели, не уточнюють.

Водночас, в "Укрзалізниці" відзначили, що усі поїзди, що слідують до Криму, відправляються за розкладом, і пасажири, що вже мають квитки на них, будуть доправлені до станцій призначення.

У довідковій "Укрзалізниці" Українській правді повідомили, що квитки на Кримський напрямок не можна буде придбати з 10 до 17 березня.

Натомість у неділю потрапити до Криму ще буде можливо.

"Наразі на дату 9 березня є достатня кількість місць, які залишаються у вільному продажу. Зокрема, на поїзд № 12 Київ - Сімферополь у продажу залишається 35 купейних місць, на поїзд № 28 Київ - Севастополь 34 плацкартних місць", - повідомили у довідковій.

Разом з тим, віце-прем'єр АРК Рустам Теміргалієв заявив, що залізничне сполучення між Росією і Кримом може бути організовано через Краснодарський край, в обхід України.

"Ми розраховуємо на перезавантаження залізничних потоків через паром на Кубань. Ми очікуємо, що буде швидкими темпами будуватися міст Крим- Кубань (через Керченську протоку для того, щоб наші кримчани не відчули дискомфорту при поїздках з Криму в Росію", - сказав він.

Теміргалієв відзначив, що за даними властей Криму, "Укрзалізниця" заблокувала продаж залізничних квитків з Києва до Криму.

"Залізниця України відключила базу з продажу залізничних квитків і скасувала продажу цих квитків з Києва до Криму і назад", - сказав він Інтерфаксу.

 

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізниця" призупинила продаж квитків до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі