понеділок, 17 вересня 2018 09:16

Українці не зможуть ходити на суднах під Керченським мостом

Українці не зможуть ходити на суднах під Керченським мостом
Керченський міст перекриє українським морякам вихід в море. Фото: facebook

Моряки-українці не зможуть ходити на суднах під незаконно збудованим Керченським мостом.

Росіяни заявляють капітанам, якщо на судні, що проходить під мостом, буде хоч один українець, судно стоятиме не менше 3-4 днів. Про це йдеться в дописі об'єднання "Волонтери Махновці".

"Спілкувався з капітанами суден під іноземнии прапорами, які пройшли Керченський міст. Інформація і висновки засновані на словах капітанів та обставин у Маріуполі. Росіяни заявляють, що якщо на судні, що проходить міст, буде хоч один українець, судно буде стояти не менше 3-4 днів. Для виявлення чи то піратів, то чи диверсантів. Що з цього випливає? Власники суден будуть змушені змінювати екіпажі суден на росіян," - повідомляється.

Зазначається, що такі дії завдадуть величезного удару по моряках Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох українських моряків затримала ФСБ

"Велика частина моряків, проживаючи у Маріуполі, працюють на судах типу ріка- море (жабодави) під різними банановими прапорами. 2014-го з Маріуполя пішли майже всі великі європейські компанії, які працювали офіційно. Залишили свої офіси тільки "MSC" і "Dаnaus". Тепер (піонери і пенсіонери) змушені будуть шукати роботу за межами Маріуполя. Крюинги Маріуполя, що працюють посередниками, вже підняли платню за рейс 2 тис. дол. Маємо ще один тиск на Маріуполь. Моряки, особливо пенсіонери, почнуть кричати і звинувачувати у всьому Україну і чинну владу", - додає джерело.

Російський прикордонний катер влаштував провокацію в Азовському морі.

Зараз ви читаєте новину «Українці не зможуть ходити на суднах під Керченським мостом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі