середа, 05 грудня 2018 14:39

У російському СІЗО відмовляються передавати листи полоненим морякам

У російському СІЗО відмовляються передавати листи полоненим морякам
У тюремному госпіталі, де наразі знаходяться поранені полонені моряки Андрій Ейдер, Василь Сорока та Андрій Артеменко, відмовляються передавати листи від рідних - фото соцмережі.

Українським морякам, захопленим у полон у результаті нападу на них російськими військомими, не надходять листи від рідних.

Адміністрація СІЗО "Матроська тиша", де наразі знаходятся поранені матроси Андрій Ейдер, Андрій Артеменко та співробітник СБУ Василь Сорока, не називає точної причини відмови.

"Навіть коментувати не можу. Тримайтеся всі, будь ласка!"- повідомила російська журналістка Віктория Івлева у своєму Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є загроза життю українських моряків у російському ізоляторі - правозахисниця

У Росії сформували список із 50 адвокатів, які побажали долучитися до справи полонених українських моряків.

"Формування списку завершується. Захищати українських військовополонених висловили бажання понад 50 адвокатів, серед них є кримські, московські представники адвокатських об'єднань та окремі адвокати. Завтра я привезу список до Києва, де він буде розглянутий міжвідомчою групою та буде прийняте рішення", - каже адвокат Микола Полозов.

Зараз ви читаєте новину «У російському СІЗО відмовляються передавати листи полоненим морякам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі