субота, 20 серпня 2022 10:50

У Криму чергова "бавовна" - повідомили про вибухи біля Бахчисарая, Євпаторії та в Сакському районі
2

В тимчасово окупованому Криму 20 серпня знову фіксують "бавовну".

Зокрема, кілька гучних вибухів пролунало на аеродромі в Бахчисараї.

"Бахчисарай. Крим. Декілька вибухів над аеродромом", - пишуть у Telegram-каналі ЗСУ. Місцеві пабліки пишуть, що там чули три вибухи.

У кримських та російських Telegram-каналах почали поширювати фото нібито з Бахчисарая. Але потім виявилось, що світлина вибуху - із Новофедорівки.

"Так, пишуть, що фото вибуху - це Новофедорівка, ще 9 серпня. Але це не відміняє того, що в Бахчисараї було чутно вибухи", - пише народний депутат Олексій Гончаренко.

Вибухи на аеродромі у Бахчисараї
Фото: t.me/chp_crimea
Густий дим біля села Тернівка в Криму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Багато "зірок", що падають, і "мамулечок" на переправу" – Подоляк про спекотний серпень у Криму

Повідомляють також про вибухи у селі Молочне Сакського району та біля села Заозерне у передмісті Євпаторії. Місцеві пабліки пишуть, що вибухи тривають.

В окупаційній владі Криму стверджують, що працює ППО.

"У Західному Криму спрацювала система ППО. Ціль вражена. Постраждалих та пошкоджень немає", - написав ставленик окупантів у Криму Сергій Аксьонов про вибухи в Євпаторії.

Окупанти також заявляють про роботу ППО в інших місцях, де було чути вибухи.

Уранці 20 серпня в тимчасово окупованому Севастополі загорівся штаб Чорноморського флоту Росії. "Збили БПЛА прямо над штабом флоту. Впав на покрівлю і спалахнув. Серйозних руйнувань немає", - повідомив так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв.

Вибухи на аеродромі "Саки" в тимчасово окупованому Криму позбавили Чорноморський флот Росії понад половини літаків морської авіації.

Зараз ви читаєте новину «У Криму чергова "бавовна" - повідомили про вибухи біля Бахчисарая, Євпаторії та в Сакському районі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі