четвер, 30 січня 2020 18:00

Висип та гіпертонія - російські тюремники довели здорового чоловіка

Висип та гіпертонія - російські тюремники довели здорового чоловіка

Гіпертонія та висип з'явилися у політв'язня Володимира Дудки в колонії Ставропольського краю РФ.

Про стан його здоров'я розповів син бранця Ілля Каверніков, пише Крим Реалії.

Через підвищений тиск у бранця виникли головні болі.

"Тиск стабільно високий: 150 на 90, а іноді скаче й вище за ці позначки. По суті, це гіпертонія, яку в колонії не лікують. Через це в нього страшні головні болі. У нього так і не зник висип по тілу, що з'явився ще в Сімферополі. Він говорив про це адміністрації колонії, вони видали мазь, яка хоч якось допомагає", – зазначив Каверніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дочці подзвонив колега і сказав "Виїжджай в чому стоїш, терміново"

Дудка цікавиться, чи планує нова влада новий обмін полоненими.

"Звичайно ж, питав про обмін, цікавився, чи планується він взагалі. На жаль, мені нема що йому відповісти, бо з усіх боків тиша. Але батько все одно сподівається, що вийде за обміном. А сподіватися взагалі-то більше й нема на що", – розповів Каверніков.

ЗСУ мала можливість зупинити анексію Криму навесні 2014 року, вважає Сергій Кривонос, генерал-майор Збройних сил України, заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони України.

31 січня 2014 року українські частини високомобільних десантних військ і частини спеціального призначення були підняті по тривозі, розповів він в інтерв'ю Донбас Реалії.

Зараз ви читаєте новину «Висип та гіпертонія - російські тюремники довели здорового чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі