неділя, 24 вересня 2023 10:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Що окупанти роблять у Криму: у ВМС розповіли

Що окупанти роблять у Криму: у ВМС розповіли
Окупанти думають про переміщення з Криму. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти заговорили про вивезення музеїв з Криму.

Деякі колаборанти вже теж зрозуміли, що треба кудись переміщуватися. Про це сказав речник Воєнно-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук, передає ТСН.

"А що стосується флоту - Азово-Чорноморський регіон в принципі замкнений, досить невеликий, і там особливо сховатися немає де. Незалежно від того, в Азовське море вони щось переведуть чи навпаки. В Азовському морі в порту Бердянськ чудово згорів великий десантний корабель "Саратов". Звісно, коли буде звільнено південь Запорізької області або Донецької, всі ці кораблі стануть більш доступними цілями. Вони можуть спробувати відвести щось у Новоросійськ, до міжнародно визнаних берегів РФ", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Криму знову пролунали вибухи, повідомляють про ракетну атаку

Головна військова база окупантів залишається у Севастополі. Ракети "Калібр" вантажать на кораблі лише там.

"Тому ситуація має стати настільки для них складною, щоб вони залишили цю базу, що скоріш за все залишати в той момент вже не буде чим", – додав Плетенчук.

Сили оборони і надалі здійснюватимуть уражання ворожих складів, логістики та органів військового управління на різних напрямках, зокрема в Криму.

Ми маємо знищувати ворога, знищувати його логістику, зокрема й штаби, органи військового управління, які РФ має на різних напрямках, наголосив 21 вересня речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Зараз ви читаєте новину «Що окупанти роблять у Криму: у ВМС розповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі