четвер, 01 жовтня 2020 20:20

Санкції за Керченський міст розширили

Санкції за Керченський міст розширили
ЄС розширив санкції проти Росії. Фото: "Главком"

Європейський Союз розширив санкції проти учасників будівництва Керченського мосту.

У чорний список увійшли 2 фізичних осіб і 4 компанії. Відповідне рішення 1 жовтня опублікували в Офіційному журналі ЄС, повідомляє "Європейська правда".

До списку внесли генерального директора "Гранд Сервис Экспресс" Александра Ганова, яка здійснює залізничне сполучення між Росією і незаконно анексованим Кримом, та Леоніда Риженькіна, заступника генерального директора з інфраструктурних проєктів ТОВ Стройгазмонтаж. Він з 2015 року займався будівництвом моста через Керченську протоку. Їхні активи у ЄС заморозять, їм заборонять в'їзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британія і Канада ввели санкції проти Лукашенка

Під санкції потрапили компанії Ленпромтранспроект, "Дирекция по строительству железной дороги Беркакит‐Томмот‐Якутск", "Крымская железная дорога" і "Крымская первая страховая компания".

Росіян та компанії внесли до санкційного списку через їх роль в розробці, будівництві або використанні залізничної інфраструктури між Росією і Кримом.

Група американських сенаторів від Республіканської та Демократичної партій представила законопроєкт про персональні санкції проти причетних до отруєння російського політика Олексія Навального.

Про санкції повідомляють на сайті одного з авторів документа, сенатора-демократа Кріса Куна в четвер, 24 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Санкції за Керченський міст розширили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі