понеділок, 23 грудня 2019 15:14

Путін проїхався потягом по Кримському мосту – у Зеленського оперативно відреагували

Путін проїхався потягом по Кримському мосту – у Зеленського оперативно відреагували
Представництво президента України в АР Крим засудило "черговий неузгоджений з Україною візит Володимира Путіна на тимчасово окуповану РФ територію України"

23 грудня окупанти відкрили залізничний рух по незаконно збудованому мості через Керченську протоку.

В відкритті взяв участь президент Росії Володимир Путін, який на рейковому автобусі прослідував із окупованої Керчі до російської станції Тамань.

"А де автомобілі на мосту? Чи він працює лише в монорежимі", "А чому немає пасажирів в поїзді? Немає бажаючих випробувати долю?", "Рейки уже іржаві", "Стріляйте поки їде!", - пишуть користувачі.

Раніше окупаційна російська влада Криму планувала запустити рух по залізничній частині "Кримського мосту" орієнтовно 9-10 грудня 2019 року. Повідомляється, що потяг із Севастополя до Санкт-Петербурга їхатиме близько 44-х годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі показали порожній Керченський міст напередодні Миколая

Представництво президента України в Автономній Республіці Крим засудило "черговий неузгоджений з Україною візит 23 грудня президента Російської Федерації Володимира Путіна на тимчасово окуповану РФ територію України".

"Будь-який в'їзд/виїзд до тимчасово окупованого Криму має відбуватися лише за погодженням з українською стороною та через КПВВ на адміністративній межі", – ідеться в повідомленні.

У представництві додали, що жодні дії Росії щодо Криму не змінять закріплений у Конституції України та міжнародно визнаний статус Автономної Республіки Крим і міста Севастополь як невід'ємних частин території України.

Кримський міст постійно просідає і може спричинити серйозні екологічні проблеми у районі Керченської протоки. На це вказують багаточисленні порушення будівництва й проектування мосту.

Зараз ви читаєте новину «Путін проїхався потягом по Кримському мосту – у Зеленського оперативно відреагували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі