середа, 25 вересня 2019 12:24

Поставки палива російському флоту: капітану "Мрії" оголосили підозру

Поставки палива російському флоту: капітану "Мрії" оголосили підозру
Розслідування зібрало багато доказів для того, щоб вручити підозру капітану судна "Vilga", яке зараз називається "Mriya". Фото:static.vesselfinder.net

Капітану судна Mriya (раніше Vilga) повідомили про підозру в порушенні порядку в'їзду/виїзду з тимчасово окупованої території.

Корабель возив пальне для підрозділів Чорноморського флоту РФ до окупованого Севастополя, про це повідомила прес-служба прокуратури Автономної Республіки Крим.

Розслідування зібрало багато доказів для того, щоб вручити підозру капітану судна Vilga, яке зараз називається Mriya. Під час виїзду з окупованої території України капітан як службова особа з використанням свого становища міг нашкодити інтересам держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФСБ затримала українців на кордоні з Кримом

За даними прокуратури АРК, слідство встановило, що підозрюваний, будучи капітаном судна Vilga, 2015-го - 11 травня, 1 і 23 червня, 22 вересня - заходив у закритий порт "Севастополь", щоб доставити нафтопродукти на головну нафтобазу Чорноморського флоту ВМФ РФ.

10 серпня представники Служби безпеки України зайшли на територію перевалки з метою обшуку пришвартованого до причалу судна Mriya ("Мрія"), який готувався до відвантаження дизельного палива. Раніше судно називалося Vilga і відвідувало порт Севастополя 2015-го.

Зараз ви читаєте новину «Поставки палива російському флоту: капітану "Мрії" оголосили підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі