неділя, 11 березня 2018 15:06

Окупанти планують видавати мігрантів за кримських татар

Окупанти планують видавати мігрантів за кримських татар
Телебачення окупантів готує пропаганду зі щасливими татарами. Фото: "5 канал"

До виборів президента РФ окупанти в Криму готують агітацію із використанням трудових мігрантів неслов'янської зовнішності. Їх будуть видавати за кримських татар.

"На телеканалах півострова будуть показувати сюжети з людьми, які нібито у доброму настрої, з великою охотою приходять на дільниці", - повідомив лідер Меджлісу та нардеп Рефат Чубаров, передає ТСН.

Окупанти не знають, чи погодяться зніматись кримські татари.

"Будуть показувати людей в національних костюмах, болгар, німців, а ось тут кримські татари, а ось українці у вишиванках, ось ці сюжети все готуються", - сказав Чубаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За коментар у соцмережі кримського татарина засудили на два роки

"Вони вже проводять роботу з мобілізації трудових мігрантів, збирають людей, які працюють на терміналі Сімферопольського аеропорту, на будівництві військової дороги "Таврида", людей такий, скажімо, неслов'янської зовнішності. Їх теж будуть використовувати на виборах, щоб сказати, що це місцеві прийшли на вибори", - додав він.

Більшість кримських татар, які проживають в окупованому Криму, бойкотуватимуть на півострові так звані вибори президента РФ 18 березня. Про це голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти планують видавати мігрантів за кримських татар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі