субота, 16 листопада 2019 18:30

Нелюдська жорстокість: окупанти вимагають ліквідувати звірів з зоопарку "Тайган"

Нелюдська жорстокість: окупанти вимагають ліквідувати звірів з зоопарку "Тайган"
Олег Зубков вітав анексію. Криму. Всіляко допомагав окупантам та їх прибічникам. Після захоплення півострову російська влада почала тиск на його бізнес. Фото: росзмі

Окупанти змушують хазяїна кримських зоопарків "Казка" та "Тайган" Олега Зубкова вбити 30 ведмедів з його колекції звірів.

Причиною є вимоги російської влади закрити заклади, повідомив він на своєму You.tube каналі.

"Чиновниця Ветдепартаменту Оксана Тушина, побувавши з перевіркою в парку левів "Тайган", по абсолютно маразматичним приводів, написала більше десятка приписів і направила їх до різних судів Криму. Крім півмільйонних штрафів чиновниця вимагає призупинити роботу "Тайган" на 90 днів", каже він.

Зубков просить в небайдужих людей забрати звірів, інакше йому доведеться їх приспати, чи застрелити.

Він також боїться, що окупанти таким чином змусять його позбутися і інших тварин – левів та тигрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія ‒ це не Україна" - покаявся відомий прихильник анексії Криму

За роки анексії Олег Зубков, який підтримував російське вторгнення в Україну відвідав близько 300 судів. Він платить численні штрафи та досі не може оформити землю, на якій розташовані його зоопарки за російським законодавством. Наразі Зубков збирається перевести свій бізнес з Криму до Португалії.

Зараз ви читаєте новину «Нелюдська жорстокість: окупанти вимагають ліквідувати звірів з зоопарку "Тайган"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі