четвер, 29 листопада 2018 19:59

Не наважаться: український генерал поставив на місце Росію

Не наважаться: український генерал поставив на місце Росію
Ветеран зовнішньої розвідки Василь Богдан впевнений, що Росія не наважиться на бойові дії в Азовському морі. Фото: Ipress

Реакція світу на агресію в Азовському морі налякала Росію. Тепер РФ демонстративно стягує військову техніку до окупованої Керчі.

Про це сказав генерал-лейтенант, ветеран зовнішньої розвідки Василь Богдан. Він зазначив, що тепер весь світ знає про ті незаконні дії, які здійснила Росія, і їй не уникнути відповіді, передає OBOZREVATEL.

"У Чорному морі, зокрема, панують три країни НАТО: Туреччина, Румунія і Болгарія, які мають відповідні військово-морські сили, і Росія не буде здатна, і не наважиться на якісь бойові дії. Це просто демонстрація того, що нібито хтось на них нападає. Поки на них ніхто не нападає, але якщо вони поведуть себе нерозумно, то, звичайно, отримають по морді", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп скасував зустріч із Путіним

Ввечері 25 листопада російські силовики атакували 3 українські катери в Азовському морі та застосували зброю. 6 українських військових поранені, 2 із них перебувають у важкому стані. Після атаки спецназ ФСБ захопив українські катери "Бердянськ", "Нікополь" та "Яни Капу" разом із особовим складом.

Зараз ви читаєте новину «Не наважаться: український генерал поставив на місце Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі