неділя, 05 березня 2023 12:54

"Мені щиро шкода" – Ксюша Манекен після скандалу заговорила про Крим
4

Скандальна блогерка Ксюша Манекен заявила, що Крим – це Україна
Фото: instagram.com/maneken007
Скандальна блогерка Ксюша Манекен заявила, що Крим – це Україна
Скандальна блогерка Ксюша Манекен заявила, що Крим – це Україна
Такої думки блогерка була 2015 року

Українська блогерка Оксана Волощук, відома як Ксюша Манекен, перепросила за свої висловлювання про Крим.

Заявила, що окупований Росією півострів є територією України. Про це написала в Instagram.

"Моя сила завжди полягала в неухильності від своєї позиції. Але зараз хочу публічно визнати, що багато років тому була не права стосовно Криму. Не обізнана і не залучена. Мені щиро шкода. Крим – це Україна", – написала Манекен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнена пресофіцерка ДПСУ похизувалася фігурою на відпочинку в Туреччині

Манекен перебуває в базі "Миротворець". Блогерку звинувачують у спробах легалізації окупації Криму російськими загарбниками.

Проєкт "Миротворець" запустили 2014 року. Пізніше був створений однойменний сайт, який також є незалежним недержавним виданням.

Сайт містить відкриту базу особистих даних людей, яка постійно поповнюється – "Чистилище". Туди, за словами волонтерів, вносять осіб, "у діях яких присутні ознаки вчинення злочинів проти національної безпеки України".

Наприклад, сепаратистська діяльність, визнання анексії Криму, пособництво бойовикам так званих ДНР і ЛНР, незаконне відвідування окупованих територій.

4 березня низка українських блогерів публікували в сторіс фото і відео з радником керівник Офіса президента Михайлом Подоляком. Особливу увагу користувачі соцмереж звернули на колишню ескортницю Оксану Волощук, яка називає себе Ксюша Манекен.

В її сторіс з-поміж фото і відео з Подоляком було фото відзнаки від Головного управління розвідки. За що саме українська розвідка нагородила блогерку, Манекен не розповіла.

Користувачі мережі не зрозуміли, за які заслуги вона отримала нагороду. І пригадали їй скандальні висловлювання. 2015 року Манекен "прославилась" тим, що на другому році російсько-української війни заявляла: "Неважливо, чий Крим".

Подоляк прокоментував ажіотаж у соцмережах навколо Манекен. Закликав українців не шукати конспірології, де її немає.

Зараз ви читаєте новину «"Мені щиро шкода" – Ксюша Манекен після скандалу заговорила про Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі