неділя, 11 вересня 2016 12:52

Кримських студентів перед виборами "купують" стипендіями

Кримських студентів перед виборами "купують" стипендіями

У анексованому Криму студентам вручили свідоцтва про іменні стипендії.

Як повідомлять "Крим.Реалії", стипедії у розмірі 7,7 тисяч рублів отримали студенти Кримського федерального університету ім. Вернадського.

"Виплати були їм призначені рішенням президії кримського парламенту, а свідоцтва їм вручав спікер Володимир Константинов, який якраз зараз проводить виборчу кампанію як кандидат в депутати Держдуми Російської Федерації" , - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позицію України щодо виборів до Держдуми РФ назвали дискримінацією

Перед тим, як вручити студентам свідоцтва про іменні стипендії, він закликав їх "не бути сторонніми спостерігачами за процесами, що відбуваються в Росії, а бути безпосередніми учасниками формування долі своєї країни, рідного регіону і підтримати кримчан-кандидатів в депутати Держдуми РФ на майбутніх виборах".

Нагадаємо, Петро Порошенко поручив міністру іноземних справ Павлу Клімкіну поінформувати Москву про неможливість проводити вибори до російської Думи в Україні. Вибори в російську Думу відбудуться 18 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Кримських студентів перед виборами "купують" стипендіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі