пʼятниця, 30 листопада 2018 16:29

Кримчани масово підтримують моряків: зібрали гроші

Кримчани масово підтримують моряків: зібрали гроші
Кримський активіст Наріман Джелял розповів, скільки грошей вдалося зібрати на поміч українським морякам. ФОТО: krymr.org

Для допомоги українським морякам, захопленим ФСБ Росії в Керченській протоці у Криму, зібрали більше 265 тис. руб. (понад 113 тис. грн). Про це повідомив 30 листопада активіст кримськотатарського національного руху Наріман Джелял.

"Друзі, на допомогу українським морякам зібрано через мене близько 100 тис. руб. у руки і станом на 14:45 30 листопада 2018-го - понад 165 тис. руб. (іншими шляхами). На ківі-гаманець надійшов 131 платіж. Знаю, що деякі люди вносили більше одного разу. Кожному зібрані 2 великих пакета. 41 найменування. Усім дуже вдячний!"- написав Джелял.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полонених українських моряків доставили до "Лефортово"

За його словами, кримчани просто давали гроші готівкою та перераховували на картку.

У вівторок, 27 листопада, активісти оголосили про збір коштів у Криму для полонених українських військових моряків. Люди приносили продукти, одяг і перераховували гроші.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани масово підтримують моряків: зібрали гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі